Sunday, 23 August 2015

Kawih Mang Koko Wanda Kacapian - Ida Rosida MP3 Download



SELAMAT DATANG
DI JUXUTRIEUT@BLOGSPOT.COM
                                                              TERIMAKASIH ATAS KUNJUNGAN ANDA

                                         

Bagi anda pecinta lagu-lagu kawih sunda wanda kacapian  karya Mang Koko, silahkan ambil tinggal klik lagu yang anda inginkan tanpa ribet. Semoga bermanfaat......

1. Angin Priyangan
2. Angkrek Japati
3. Asih Abadi
4. Dilangit Bandung Bulan keur Mayung
5. Kembang Balebat
6. Kembang Impian
7. Kembang Tanjung Panineungan
8. Kudu Kasaha
9. Malati di Gunung Guntur
10. Panon poe jadi saksina
11. Peuting jeung Pangharepan
12. Purnama
13. Salempay Sutra
14. Sulaya Jangji


Lagu Religi Ida Rosida dan Tadjudin Nirwan
1. Al-Iman
2. Hamdan
3. Hirup
4. Pamuka
5. Pangdu'a
6. Shalawat Badriyah
7. Shalawat Bani Hasyim
8. Shalawat Nabi
8. Sukur

Mae Nurhayati dan Teti Yani
1. Reumis beureum dina eurih
2. Asih abadi
3. Longkewang
4. Wengi enjing tepang deui
5. Bulan teh langlayangan peuting
6. Samoja
7. Sariak Layung


Lies Setiawati Hamzah
1. Biru
2 .Demi wanci
3. Kacipta
4. Kembang bungur
5. Hawar-hawar
6. Jangjina
7. Kapipit ati
8. Mapaler hate
9. Torotot heong
10. Gupay pileuleuyan

Kunjungi juga :
Lagu Sunda Klasik MP3
Lagu Sunda Kliningan MP3


17 comments:

  1. abdi peryogi kawih putri citra resmi meni sesah, tiasa ngabantosan teu kang?

    ReplyDelete
  2. cobi pilari na tembang bandungan (kinantikaum@blogspot.com)

    ReplyDelete
  3. Hatur Nuhun Pisan, sesah pisan milari kawih kacapi suling,seur mendak instrumentalna hungkul. Ngiring ngabantun mugia kenging gegentosna tinu kawasa.. nuhun pisan

    ReplyDelete
  4. Assalamulaikum, Kang Asep hatur nuhun pisan nu kasuhun, Tikapungkur abdi milarian blog khusus kawih pasundan nembe mendak ayeuna kagungan kang Asep, CD & kaset na sesah dipilari di toko jarang anu kagungan. Abdi ngaraos kataji tur reueus. Mugi tambih seueur nu micinta tembang sunda Parahiyangan. Utamina Ngalangkungan situs kagungan kang Asep. Salam pasundan

    ReplyDelete
  5. Dupi milari kawih "neangan" meni sesah, sugan tiasa mantosan milari dimana nya? Nuhun

    ReplyDelete
  6. Enter your comment...saya mau download lagu mang Koko Bagea Kembang Balebat tapi susah sekali

    ReplyDelete
  7. Tinggal klik judul lagu, nanti ada tanda panah ke bawah untuk download

    ReplyDelete
  8. Abdi hoyong kawih na puspita mekar tp teu ka pendak2,nyuhun keun bantosan nana.haturnuhun

    ReplyDelete
  9. Abdi hoyong kawih na puspita mekar tp teu ka pendak2,nyuhun keun bantosan nana.haturnuhun

    ReplyDelete
  10. as. hatur nuhun pisan bantosanna, hoyong ngamumule sareung ngembangkeun budaya pusaka sunda anu tos pakeum, alhmdlh kabantos pisan. hatur nuhun pisan,

    ReplyDelete
  11. Hatur nuhun kang asep ch,jadi nambih wawasan lagu2 sunda

    ReplyDelete
  12. Kang abi peruogi lagu ganda mekar, aya?

    ReplyDelete
  13. hatur nuhun pisan bantosanna, hoyong ngamumule sareung ngembangkeun budaya pusaka sunda anu tos pakeum, alhmdlh kabantos pisan. dan milarian sesah pisan komo abdi ayeuna tos janten urang yogja sakali deui hatur nuhun pisan,

    ReplyDelete
  14. Hatur nuhun pisan kawih" na ..

    ReplyDelete