Monday, 26 May 2014

Gratis Download Lagu Sunda Klasik mp3


Terimakasih atas kunjungan anda



                                   
Bagi anda penggemar lagu-lagu sunda klasik Tembang Sunda Cianjuran silahkan ambil sepuasnya, gratis


Tembang Cianjuran Neneng Dinar - Putri Layar mp3

1. Bubuka
2. Putri Layar
3. Durma degung-Asmarandana degung pan. Sukanagara bihari
4. Kinanti degung-Galura degung - Gendre
5. Degung Paningron
6. Kelar pikir - Pangauban, pan. Tepung Munggaran
7. Rengganis - Lampuyangan, pan. Buah kawung
8. Pamuradan Pan. Bayu-bayu - Macan ucul


Tembang Cianjuran Euis Komariah mp3

1. Budak leungit pan. Budak ceurik
2.  Jemplang ceurik, jpl serang - selabintana
3.  Bajigjag, pamuradan - kulu-kulu bem
4.  Duriat teu sarasa
5.  Tangis Anjani  - Tonggeret
6.  Jemplang leumpang, muara beres - lokatmala
7.  Kapati-pati, eros - lara-lara
8.  Kentar cisaat, bogoh teu sapikir - karanginan
9.  Lorloran, sanga - sumarambah
10. Pancaniti, bingbang rasa - rumingkang
11. Panyalahan - ngumbar asih
12. Seler Pakuan, lara gandrung - kastawa
13. Sinom mad, dangdanggula mad - rumingkang
14. Taman endah - selabintana



Isntrumen kacapi suling mp3
1. Ayun ambing       2. Duriat teu sarasa   3. Jaka sunda     4. Matak naon
5. Nyoreang katukang 6. Pageuh tekad     7. Senggot kaleran

Sekar Anyar Damas 2009
Kalindih, ilang, silih asih, nganteng,  wegah, sajeroning, sindang,  Srikandi kiwari & Mayang Sunda,
Munara sirna & gupay samoja



Kunjungi juga
1. Mamaos Wanda Papantunan
2. Mamaos Wanda Dedegungan
8. Lagu Sunda Kliningan mp3 
9. Kawih Mang Koko Ida Rosida



40 comments:

  1. pa asep hatur nuhun lagu klasiknya,,, manthappp,,,
    lesterikan seni sunda..

    ReplyDelete
  2. Hatur nuhun pisan, ngan aya keneh kang kapanasaran abdi teh. gaduh lagu " Piit Meuting " heunte ? . tos ampir 20 taun teu mendakan eta lagu.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Judulna Pamuradan panginten, upami rumpakana "horeng ari piit meuting tara anggang ti sayangna" cobi pamuradan - euis komariah

    ReplyDelete
  5. Kang Asep, Manawi kagungan SEKAR MANIS?

    ReplyDelete
  6. Kang Asep manawi kagungan putri citraresmi ( degung ) sareung tahajud (tengah peting jemplang jempling ) versi cianjuran,,,nuhunn

    ReplyDelete
  7. Kang Sep,cobi ditambih ku lagu-lagu degung kawih nu kapungkur....hatur nuhun

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Hatur nuhun Kan . Manawi kagungan lagu2 kawih, cianjuran anu sanesna, sapertos lagu2 Ida Rosida sareng Tadjudin Nirwan. Diantos.....

    ReplyDelete
  10. Hatur nuhun Kan . Manawi kagungan lagu2 kawih, cianjuran anu sanesna, sapertos lagu2 Ida Rosida sareng Tadjudin Nirwan. Diantos.....

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Mangga diantos kintunanna. Hatur nuhun Kang

    ReplyDelete
  13. Mangga diantos kintunanna. Hatur nuhun Kang

    ReplyDelete
  14. Hatur nuhun, kang...mugia Allah ngawales kasaean akang...

    ReplyDelete
  15. nyuhunkeun widi,bade di sedoooooot...nuhun kang!!

    ReplyDelete
  16. amiin.... mangga kasadayana nu peryogi kantun nyandak

    ReplyDelete
  17. Manawi kagungan lagu2 pop sunda ku Euis Komariah, sapertos Harianeun, Hariring Luring, sareng anu sanesn . Hatur nuhun

    ReplyDelete
  18. Manawi kagungan lagu2 pop sunda ku Euis Komariah, sapertos Harianeun, Hariring Kuring, sareng anu sanesn . Hatur nuhun

    ReplyDelete
  19. Manawi kagungan lagu2 pop sunda ku Euis Komariah, sapertos Harianeun, Hariring Kuring, sareng anu sanesn . Hatur nuhun

    ReplyDelete
  20. hanur nuhun laagu2 cianjuran na pa

    ReplyDelete
  21. Kang manawi kagungan pop sunda album Kalangkang Anjeun sareng album Ringkang Nining Meida AS tahun 90-an.

    ReplyDelete
  22. Kang Asep hatur nuhun, kusimkuring tos di Download

    ReplyDelete
  23. Aduh raos pisan ari tos ngadangu kacapi suling teh asa jauh paninengan nuhun pa asep

    ReplyDelete
  24. katampi 100 persen,nanging masih peryogi di tambih, hatur nuhun.

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  26. hoyong nangiiiiis.......teu tiasa ngiring lalaguan tembang cianjuran

    ReplyDelete
  27. hatur nuhun pak.parantos di downlod kawih2 na janten inget ka lembur

    ReplyDelete
  28. ...
    Alhamdulillah,
    Katampi pisan,
    Salam pangwanoh ti simkuring.

    ReplyDelete