Sunday, 19 May 2013

Lagu Sunda Kliningan mp3 Gratis

juxutrieut@blogspot.com 
Terimakasih atas kunjungan anda


                                           
Bagi anda pecinta lagu sunda klasik wanda gamelan silahkan ambil, gratis

Hj. Idjah Hadidjah
1. Ibu Pertiwi
2. Taman Sri wedari
3. Teuteup jeung imut
4. Udan Mas
5. Kidung
6. Tonggeret
7. Tepung diluhur panggung

8. Serat salira
9. Hiji catetan

Nunung Nurmalasari
1. Tonggeret
2. Udan mas
3. Bangbung hideung
4. Rancag
5. Kulu-kulu bem,
6. kuwung-kuwung
7. Langendria - cahya sumirat

Cucu Setiawati
1.  Kembang gadung
2. Banjaran
3. Tonggeret
4. Solontongan
5. Dewi Sinta

Cicih Muda
1. Karangnunggal
2. Senggot 

Dedeh Winingsih
1. Alam katukang
2. Abdi kabengbat
3. Kembang gadung
4. Senggot kaleran

Rita tila
1. Girimis munggaran
2. Harianeun
3. Nimat duriat
4. Sanga gancang
5. Udan mas

Iyan Arliani
1. Bangbung hideung - Tablo kasmaran
2. Torotot heong
3. Sruping argo - kastawa
4. Panghudang rasa
5. Kulu-kulu bem

Mamah Hayati
1.Gunungsari
2. Kidung

Tati Saleh
1. Ekek paeh - Karang nunggal
2. Enjing deui
3. Hariring hiji peuting
4. Hiji catetan
5. Jalir 
6. Leang-leang

Tati Saleh Jaipong mp3
01. enjing deui - tati saleh
02. genjlong jaipong - - tati saleh
03. leang-leang - tati saleh
04. lindeuk japati - tati saleh
05. senggot kombinasi - tati saleh
06. wangsit siliwangi - tati saleh


Kunjungi juga :
1. Mamaos Wanda Papantunan
2. Mamaos Wanda Dedegungan
8. Lagu Sunda Kliningan mp3
9. Kawih Mang Koko Ida Rosida


21 comments:

  1. Htur nhun.. kdah di mumule budaya sunda .

    ReplyDelete
  2. Htur nhun.. kdah di mumule budaya sunda .

    ReplyDelete
  3. Sampurasun...
    Hatur nuhun, idin ngadonlod juragan....

    ReplyDelete
  4. punten kang linkna teu tiasa di buka/download?

    ReplyDelete
  5. hatur nuhun kang.. manfaat ni blog heheh

    ReplyDelete
  6. hatur nuhun kang Asep, mugia janten amaliah anu ditampi, Aamiin

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. cobi pilari na tembang bandungan (kinantikaum@blogspot.com)

    ReplyDelete
  9. sampurasun...
    sukur diri bagja awak mugia karahayuan panangtayungan manteNa nyarengan urang sadaya,utamina kanu ngahaja ngarumat ngarawat ngajaga ngariksa,ngembar ngabewarakeun jembarna adiluhungna sunda kanu rea,lengkep na ieu wanda mugia janten panggugah rasa pakeun sadaya sangkan tetep ajen kalayan ngajagi jembarna karya bangsa urang,mugia Gusti nyarengan kasadayana utami na ka pangersa anu seja pisan nyayogikeun ieu patempatan kanggo sadaya na,nuhun pisan

    ReplyDelete
  10. Ngahaturkeun sewu nuhun kanu kersa ngamumule budaya Sunda. pang-pang na mah kanu kagungan ieu Blog, mugi Gusti maparin mang rupi-rupi kasaean. Amin.

    ReplyDelete
  11. Ngahaturkeun sewu nuhun kanu kersa ngamumule budaya Sunda. pang-pang na mah kanu kagungan ieu Blog, mugi Gusti maparin mang rupi-rupi kasaean. Amin.

    ReplyDelete
  12. sae pisan eta mah atuh, hatur nuhun

    ReplyDelete
  13. haturnuhun juragan asep
    "bangbung hideung" na
    meni nga geureuleuk pisan......

    ReplyDelete
  14. Ngahaturkeun sewu nuhun ...mugia janten amaliah anu ditampi, Aamiin ...

    ReplyDelete
  15. aduh hatur nuhun kang , karalang kuriling milari eh mendak oge

    ReplyDelete